Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alttan muayene olmak

Rüyada alttan muayene olmak

Rüyada alttan muayene olmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, zamandan da kar edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , işine dört elle sarılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alttan muayene olmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada alttan muayene olmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz muayenesi olmak maddi kaynakların zarar göreceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktor muayenesi görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada dr muayene olmak umutlarının yarım kalmayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta muayene etmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada diş muayenesi olmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, insanlara küsüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments