Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz muayenesi olmak

Rüyada göz muayenesi olmak

Rüyada göz muayenesi olmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işarettir.

Rüyada göz muayenesi olmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada göz muayenesi olmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalettir.

Rüyada doktora muayene olmak sağlıklı bir ömür süreceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, tüm sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada muayene etmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, esenlik içinde olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada muayene görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, işine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada muayene edildiğini görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada bayan doktora muayene olmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments