Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta muayene etmek

Rüyada hasta muayene etmek

Rüyada hasta muayene etmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, başarılarının takdir edileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta muayene etmek gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Rüyada hasta muayene etmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada doktora muayene olmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntülerin sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada muayene olmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada muayene edildiğini görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalettir.

Rüyada jinekolojik muayene olmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulur.

Rüyada diş muayenesi görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, gerginliğin biteceğine, konfor içinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments