Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muayene olmak

Rüyada muayene olmak

Rüyada muayene olmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Rüyada muayene olmak gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek böylece hayatından memnun olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada alttan muayene olmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada doktorda muayene olmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada muayene olduğunu görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktora muayene olmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dr muayene olmak evde dinlenmek zorunda olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada doktora gidip muayene olmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada jinekoloğa muayene olmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayat boyu çok sevileceğine, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments