Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muayene görmek

Rüyada muayene görmek

Rüyada muayene görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada muayene gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada doktorda muayene olmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada doktor muayenesi görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada muayene etmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada diş muayenesi olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktora muayene olmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimden muayene olmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada göz muayenesi olmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek daha bir sevileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments