Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde yumurta görmek

Rüyada rahimde yumurta görmek

Rüyada rahimde yumurta görmek yeni planlar yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, durulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalettir.

Rüyada rahimde yumurta gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Rüyada rahimde yumurta görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde bebek görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada rahim düşürmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada rahimde yara görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak günahkar olacağı işlere gireceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada temiz rahim görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, para sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada rahim temizlemek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments