Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, bir fitne çıkarmaya, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahim ameliyatı görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak gözyaşı döküleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, her zaman haklının yanında olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada rahim içini görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada rahimde akıntı görmek kişinin fakirleşeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada rahim içi araç görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kurtuluşu bulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments