Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim düşürmek

Rüyada rahim düşürmek

Rüyada rahim düşürmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada rahim düşürmek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işarettir.

Rüyada rahim düşürmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada rahimden ameliyat olmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada rahim kanser olmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahimde akıntı görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada rahim filmi çektirmek bir yere taşınmaya, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments