Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim temizlemek

Rüyada rahim temizlemek

Rüyada rahim temizlemek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, başarısının düşeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada rahim temizlemek gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada rahim temizlemek aradaki buzların eritileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok kötü günler yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada rahimde yara görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada rahimde kıl görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada rahim düşürmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada rahim aldırmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada kıllı rahim görmek bazı operasyonlar geçireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada rahimde kan görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments