Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim ameliyatı olmak

Rüyada rahim ameliyatı olmak

Rüyada rahim ameliyatı olmak sıkıntılar son bulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada rahim ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bereketin eksileceğine alamet eder.

Rüyada rahimden ameliyat olmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak hayır getirecek yollara girileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada rahim ameliyatı görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahim kanaması görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim düşürmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada rahim içi görmek iyi geçiminin biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments