Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz rahim görmek

Rüyada temiz rahim görmek

Rüyada temiz rahim görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz rahim gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada temiz rahim görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahimde kıl görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına inanılır.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahim yalamak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı rahim görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sılayı rahim yapmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments