Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde yara görmek

Rüyada rahimde yara görmek

Rüyada rahimde yara görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada rahimde yara gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada rahimde yara görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada rahim düşürmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulur.

Rüyada rahimde bebek görmek lüksünün artacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada rahimde yumurta görmek keyfinin yerine geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahim aldırmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimde ur görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Rüyada rahim içi araç görmek geçmişi unutup geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments