Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kist görmek

Rüyada vücudunda kist görmek

Rüyada vücudunda kist görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda kist gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Rüyada vücudunda kist görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, başarılı bir kişi olunacağına, maddi gücünün eksileceğine inanılır.

Rüyada kist düşürmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada kist ameliyatı olmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kist aldırmak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kist görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çok güzel günler görüleceğine, kötü halinden eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada karnında kist görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalettir.

Rüyada rahimde kist görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments