Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat nefes almak

Rüyada rahat nefes almak

Rüyada rahat nefes almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada rahat nefes almak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada rahat nefes almak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına inanılır.

Rüyada namazda rahatsız edilmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, başının ağrıyacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz rahatsızlığı görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada rahatsız birini görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, elde edilen nasibin artacağına delalettir.

Rüyada babanın rahatsızlandığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada rahat terlik giymek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments