Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahatsız birini görmek

Rüyada rahatsız birini görmek

Rüyada rahatsız birini görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada rahatsız birini gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada rahat oturmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada rahat koltuğa oturmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahat yatak görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek sevdiğine kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada namazda rahatsız edilmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada rahat doğum yapmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments