Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın rahatsızlandığını görmek

Rüyada babanın rahatsızlandığını görmek

Rüyada babanın rahatsızlandığını görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada babanın rahatsızlandığını gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada babasının rahatsızlandığını görmek kafasını rahatlatacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada babanın rahatsızlandığını görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Rüyada namazda rahatsız edilmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına alamet eder.

Rüyada cinlerin rahatsız ettiğini görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, tecrübe sahibi olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat oturmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat ayakkabı görmek iyi halini yitireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak sorunların artacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalet eder.

Rüyada rahat etmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments