Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat bir ayakkabı giymek

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Rüyada rahat ayakkabı giymek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yeni şeyler deneneceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek işe giren herkesin kalkınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Rüyada rahat ayakkabı görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Rüyada rahat terlik giymek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak yeni çalışmalara girişileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada rahat yatak görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada rahat etmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, şansının kötüye gideceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments