Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp rahatsızlığı görmek

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ona emek vereceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet eder.

Rüyada kalp rahatsızlığı gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, helal rızka sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahat etmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada rahat ayakkabı görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada rahat koltuk görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada rahat ayakkabı giymek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat yatakta yatmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının rahatsızlandığını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments