Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz rahatsızlığı görmek

Rüyada göz rahatsızlığı görmek

Rüyada göz rahatsızlığı görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işini kaybedeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz rahatsızlığı gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Rüyada göz rahatsızlığı görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada babasının rahatsızlandığını görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada güneşten rahatsız olmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet eder.

Rüyada rahatsız birini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada rahatsızlanmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulur.

Rüyada cinlerin rahatsız ettiğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, rızkın artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada rahat uyumak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments