Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pudra görmek

Rüyada pudra görmek

Rüyada pudra görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada pudra gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz pudra görmek saygınlık göreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada bebek pudrası görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerdeki karın artacağına yorulur.

Rüyada pudra pembe görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada yüzüne pudra sürmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada yüze pudra sürmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz pudra sürmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments