Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek pudrası görmek

Rüyada bebek pudrası görmek

Rüyada bebek pudrası görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek pudrası gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Rüyada bebek pudrası görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pudra rengi elbise giymek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok eğleneceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pudra görmek kurulu düzeni olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, darp edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebe pudrası görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pudra pembesi görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pudra sürmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işinde aranan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada pudra rengi görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments