Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pudra pembe görmek

Rüyada pudra pembe görmek

Rüyada pudra pembe görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pudra pembe gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pudra pembesi görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, anne baba duasının alınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına inanılır.

Rüyada pembe pudra görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada pudra pembe görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada bebe pudrası görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, insanlarla bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz pudra görmek helal kazanca sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne pudra görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüze pudra görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments