Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada puan aldığını görmek

Rüyada puan aldığını görmek

Rüyada puan aldığını görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, cebinin para göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada puan aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada iyi puan aldığını görmek güçlendikçe güçleneceğine, makamının ve ününün artacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada puan aldığını görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments