Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir puan aldığını görmek

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir puan aldığını gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada iyi puan aldığını görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet eder.

Rüyada sınavda iyi puan almak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada iyi puan almak daha büyük işler için bir örnek olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments