Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, önünün açık olacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavda yüksek puan almak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments