Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi puan aldığını görmek

Rüyada iyi puan aldığını görmek

Rüyada iyi puan aldığını görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada iyi puan aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Rüyada iyi puan aldığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sınavda iyi puan almak zafer ve bol kazanç getireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada iyi puan almak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada puan aldığını görmek kazançlı işler yapılacağına, rızıksız kalacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments