Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağından vurulmak

Rüyada ayak parmağından vurulmak

Rüyada ayak parmağından vurulmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağından vurulmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak istemediği halde borçlanacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağından vurulmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, iş yeri sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağından vurulmak kendi geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada parmağından iğne vurulmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak durumunun git gide kötüleşeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ekmek bulamayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağından vurulmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments