Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan iğne vurulmak

Rüyada parmaktan iğne vurulmak

Rüyada parmaktan iğne vurulmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Rüyada parmağından iğne vurulmak hayır duaları alacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işindeki verimin artacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli iğne vurulmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kazancının artacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hastanede iğne vurulmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada ayağa iğne vurulmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinden iğne vurulmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments