Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Rüyada ayaklarından vurulduğunu görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından silahla vurulmak rahatın ve konforun geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağından vurulmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek artık daha dikkatli davranacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kederlerinin son bulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments