Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından vurulmak

Rüyada parmağından vurulmak

Rüyada parmağından vurulmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, dilediği gibi yaşayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağından vurulmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada parmağından iğne vurulmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalettir.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağından vurulmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada parmağından vurulmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada akraba tarafından vurulmak işlerinin kötüleşeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada boynundan vurulduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments