Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından vurulmak

Rüyada ayağından vurulmak

Rüyada ayağından vurulmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada birinin ayağından vurulduğunu görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarından vurulmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklardan vurulmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada ayaklarından vurulduğunu görmek hiç istemediği işlere gireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada ayağa iğne vurulmak her zaman neşeli olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada silahla ayağından vurulmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağından vurulmak arzuların yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments