Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmak görmek

Rüyada ayak parmak görmek

Rüyada ayak parmak görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, çocuklarının fazla olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, güzel zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada ayak baş parmak görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağında yüzük görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağı kopmuş görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek şen kahkahalar atacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments