Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal yıkamak

Rüyada portakal yıkamak

Rüyada portakal yıkamak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada portakal yıkamak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada portakal yıkamak sözlerinden çıkmayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal almak adını aklamayı başaracağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, uzak bir yola gidileceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş portakal görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Rüyada küflenmiş portakal görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada elma portakal almak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mandalin portakal görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerin günden güne artacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ve muz görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada portakal reçeli görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments