Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş portakal görmek

Rüyada küflenmiş portakal görmek

Rüyada küflenmiş portakal görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş portakal gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada küflü portakal görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, ismini herkese duyuracağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya inanılır.

Rüyada küflenmiş portakal görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, onlara hayrının dokunacağına işaret eder.

Rüyada küflü simit görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada küflü kapı görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret eder.

Rüyada küflü makas görmek uzun yıllar yaşayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda küf görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada küflü et görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hakkını alacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Rüyada küflü kaşar görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments