Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ve muz görmek

Rüyada portakal ve muz görmek

Rüyada portakal ve muz görmek başarılarının takdir edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada portakal ve muz gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Rüyada muz portakal görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada muz ve portakal görmek onu borçtan kurtaracağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal elma muz görmek kendi patronu olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, geçim derdine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada portakal ve muz görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada portakal muz görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil muz yemek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan muz koparıp yemek daha çok kazanç elde edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments