Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş portakal görmek

Rüyada bozulmuş portakal görmek

Rüyada bozulmuş portakal görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş portakal gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada bozulmuş portakal görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada boz köpek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yol görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş sucuk görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş su içmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş soğan görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozyılan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments