Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ve mandalina görmek

Rüyada portakal ve mandalina görmek

Rüyada portakal ve mandalina görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ve mandalina gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada mandalina ve portakal yemek gerçeklere yüz çevrileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Rüyada portakal mandalina yemek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak böyle işlere kalkışacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine tabir olunur.

Rüyada portakal mandalina görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal ve mandalina görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments