Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal mandalina görmek

Rüyada portakal mandalina görmek

Rüyada portakal mandalina görmek elinin darlığa düşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada portakal mandalina gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal mandalina yemek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mandalina ve portakal yemek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada portakal ve mandalina görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada portakal mandalina görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, dinç kalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments