Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina portakal toplamak

Rüyada mandalina portakal toplamak

Rüyada mandalina portakal toplamak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada mandalina portakal toplamak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal yemek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada mandalina ve portakal görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yeterli kimse haline geleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Rüyada portakal mandalina görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada portakal ve mandalina görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina yemek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada mandalina portakal görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments