Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina ve portakal görmek

Rüyada mandalina ve portakal görmek

Rüyada mandalina ve portakal görmek gülen yüzünün solacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada mandalina ve portakal gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada portakal mandalina görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina yemek muradına ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek ayrılanların kavuşacağına, korkularının sona ereceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada mandalina portakal toplamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, güzel günler yaşanacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal ve mandalina görmek doğru karar veremeyeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Rüyada mandalina portakal görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina ve portakal yemek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments