Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal mandalina ağacı görmek

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalettir.

Rüyada portakal mandalina ağacı gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada portakal ve mandalina görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına inanılır.

Rüyada mandalina portakal görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina ve portakal yemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerinin toparlanacağına delalettir.

Rüyada portakal mandalina yemek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments