Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina portakal görmek

Rüyada mandalina portakal görmek

Rüyada mandalina portakal görmek işlerinden de geri kalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada mandalina portakal gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek düşmanlarla beraber oturmaya, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina ve portakal görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mandalina ve portakal yemek kişinin fakirleşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada portakal ve mandalina görmek atılıma geçeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada mandalina portakal görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada portakal mandalina yemek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, verimli olacak işler yapacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments