Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü portakal görmek

Rüyada küflü portakal görmek

Rüyada küflü portakal görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, konforunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü portakal gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada küflenmiş portakal görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Rüyada küflü portakal görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalettir.

Rüyada küflü zeytin görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü salam görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada küflenmiş yatak görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü peynir yediğini görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü ekmek vermek rızkının da genişleyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada küflü börek görmek sorunlarının artacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments