Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal dilimi görmek

Rüyada portakal dilimi görmek

Rüyada portakal dilimi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına yorulur.

Rüyada portakal dilimi gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada portakal dilimleri görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimi görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada portakal dilimi yemek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada ekmek dilimleri görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına inanılır.

Rüyada bir dilim karpuz görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Rüyada dilim dilim karpuz görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments