Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış portakal görmek

Rüyada olmamış portakal görmek

Rüyada olmamış portakal görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada olmamış portakal gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Rüyada portakal ikram etmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada portakal atmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal fidanı görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal dilimi yemek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada dalından portakal koparmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye portakal vermek makbul olmayan işler yapacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada portakal suyu görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük paralar kazanılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments