Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ağaç görmek

Rüyada portakal ağaç görmek

Rüyada portakal ağaç görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada portakal ağaç gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada portakal ağaç görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan portakal yemek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada portakal ağacı görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ağacına çıkmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta portakal görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak şansının her zaman yaver gideceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments