Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ağacı görmek

Rüyada portakal ağacı görmek

Rüyada portakal ağacı görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada portakal ağacı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ağacı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan portakal yemek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağaç görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak büyük sıkıntıları olmayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta portakal görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada portakal ağacına çıkmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments