Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ağacına çıkmak

Rüyada portakal ağacına çıkmak

Rüyada portakal ağacına çıkmak nitelik ve farklılık geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, dikkat çekeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada portakal ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada portakal ağacına çıkmak ekmeğinin de artacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak parasının ve malının da artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, işlerinin çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan portakal yemek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalettir.

Rüyada ağaçta portakal görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal ağaç görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hep dua edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada portakal ağacı görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments