Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan portakal koparmak

Rüyada ağaçtan portakal koparmak

Rüyada ağaçtan portakal koparmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak kısmet alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta portakal görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada portakal ağaç görmek hanesindeki rızkın da artacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak işinde verimsiz olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, dertlerinin unutulacağına inanılır.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal ağacı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret eder.

Rüyada portakal ağacına çıkmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments