Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan portakal yemek

Rüyada ağaçtan portakal yemek

Rüyada ağaçtan portakal yemek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan portakal yemek gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada ağaçtan portakal yemek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağaç görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ağacı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta portakal görmek büyük bir özgüven kazanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ağacına çıkmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak geçim derdinden kurtulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments